Thursday, January 21, 2010

Payment Dari Paypal


Tak semena-mena, aku dapat payment dari Paypal
Detail seperti di bawah…
Payment Received (Unique Transaction ID #xxxyyyzzz)
Business Name:PayPal Private Limited ROW Masspay
Payment Sent to:email aku@gmail.com
Business Contact Information
Customer Service Email:pppl_cashback@paypal.com
Customer Service Phone:+41 14089672648

Amount received:$2.00 USD
Fee amount:$0.00 USD
Net amount:$2.00 USD
Malaysian residents can only exchange funds with other Malaysian residents in Ringgits when using their PayPal balances.

Date:Jan 20, 2010
Time:11:12:31 GMT+08:00
Status:Completed

Subject:PayPal Private Limited ROW Masspay has just sent you $2.00 USD with PayPal
Custom Note:“You've got money! Thank you for participating in our Facebook WishList promotion. Your eligible earnings which comply with the terms and conditions of the campaign have now been deposited in your PayPal account. To claim it, log in to your PayPal account and click ¡®Accept¡¯. You’ll have 30 days to claim your money. Enjoy! The PayPal Asia Team”
Payment Type:Instant
Alhamdulillah… biarpun cuma $2.00 ada jugak hasilnya…
Mula2 hairan juga kenapa ada email dari Paypal mengatakan “Masspay just sent you $2.00 USD with Paypal”.
Lalu aku teringat October or November 2009 dulu, Paypal ada anjurkan Paypal Wishlist dalam Facebook. Aku cuma participate ala kadar jer… Yerlah just join pastu 2-3 kali post kat Facebook… itu jer…Rezeki2…
Entry ini aku ambil dari entry pertama di WordPress Blog, entah siapa yang akan baca ekk???
Tapi takper…just nak luahkan perasaan gumbira aku…hahaha…sesapa yg baca tu silalah tinggalkan komen, boleh juga kembangkan network… InsyaAllah… ada masa aku jengok link yang ditinggalkan…
Project PTC aku terus berjalan lancar walaupun agak bz kebelakangan nie…Payout dah 3 kali dan yang paling tak sabar nak tunggu FinePTC bayar aku $10,000 (USD tuh…terkini ada $6500++)… entah bayar entah tidak wallahualam…kita tunggu dan lihat…
Sampai jumpa lagi…salam satu Malaysia…

3 comments:

  1. Timekasih, dah singgah kat blog saye :) salam ukhuwah...

    ReplyDelete
  2. @Anazkia: Terima Kasih kerna tinggalkan komen pertama...
    @Gap Infotech: Thanks for Impressive links, if you have something to advertise then you should try this to SkyRocket your Success. http://bit.ly/92L2GY

    ReplyDelete

1Malaysia Making Money Online berani gagal network Contest Hidup berani untuk gagal Isu Semasa Melayu Motivasi Online Income Social networking Travel weblog popular Search Engine Optimization Adsense Archive Follower Twitter Optin Traffic Secret Method Keywords