Friday, November 20, 2009

Mencari Emas Yang Hilang



Tahukah anda, bahawa kebanyakan dari kita beranggapan pelaburan di ASB adalah yang paling selamat, dipercayai dan amat menguntungkan. Jadi, bila ada duit, semuanya kita laburkan di ASB. Dengan keuntungan dividen 8-10% pada setiap tahun, ianya memang LUMAYAN. Labur RM 100,000 dapat untung RM 8,000! memang untung..
Saya sendiri membuat pinjaman bank dalam Skim ASB dan membayar secara ansuran bulan kepada bank dan ini memang terjamin.

Akan tetapi, terdapat pelaburan lain selain dari ASB yang lebih menguntungkan, adakah anda percaya? Pelaburan apa? Betul ke ada pelaburan yang lebih menguntungkan dan selamat seperti ASB?

Ya, ada! Iaitu melalui pelaburan EMAS. Sebenarnya pelaburan emas ini sudah wujud lama. Cuma kita saja yang tidak menyedarinya. Tahukah anda bahawa dengan melabur melalui pelaburan emas, keuntungan yang boleh diperolehi adalah lebih TINGGI.

Bagaimana?

Tahukah anda bahawa harga emas sentiasa menaik dari tahun ke tahun. Sebagai contoh, dari tahun 2006 ke 2007, dicatatkan kenaikan harga emas adalah sebanyak 33.3%. Wah sangat tinggi bukan? Jika ASB sekalipun, keuntungan paling tinggi yang boleh anda perolehi adalah dalam 10% setahun. Tetapi pelaburan emas mampu mencapai 2 kali ganda daripada itu. Oleh sebab itu anda perhatikan tokey-tokey emas semakin kaya. Inilah sebabnya!

==>> RAHSIA MENJANA KEKAYAAN DENGAN EMAS DIBONGKARKAN!

Bagaimana hendak melabur dengan emas?

Ianya sungguh mudah. Anda sendiri boleh melabur tanpa menggunakan orang tengah. Anda sendiri yang akan mengawal keuntungan anda. Terdapat beberapa cara/teknik mudah dalam pelaburan emas ini yang boleh dimulakan oleh anda.

Oleh sebab itulah, satu pendedahan eksklusif mengenai pelaburan emas ini diterbitkan buat pertama kalinya di pasaran Malaysia. Ianya diterbitkan oleh gabungan seorang IM, seorang pelabur emas dan juga seorang pakar pelaburan dalam emas ini.

Jika anda berminat untuk mengetahuinya, sila layari web di bawah.

==>> http://www.rahsiaemas.com/index.php

Semoga anda berjaya dalam pencarian Emas-Emas yang Hilang ini...

Sunday, November 15, 2009

E-Jariah dan Bisnis Online



Salam Semua...

Entry ini adalah tanda Terima Kasih kepada yang telah mendaftar [mungkin ada lagi yang mahu mendaftar] dibawah jaringan saya.

Beberapa minggu setelah saya join E-Jariah saya cuba menerapkan konsep bantu-membantu dimana saya tidak mengiklankan url e-jariah saya. Sebaliknya saya mengiklankan url e-jariah downline saya.

Strategi

Kita perlu ada strategi untuk berjaya dan menjayakan jaringan kita. Jika ahli baru mendaftar di bawah downline kita (hingga 4 peringkat) secara tak langsung memberikan pulangan kepada kita juga.

Pengiklanan

Ini adalah perlu dan ada banyak cara untuk mewar-warkan e-jariah dan mendapatkan ahli baru dengan dunia maya komputer berinternet sekarang. Cara yang paling efektif adalah dengan menghantar emel.

Setelah Upgrade jadi Paid-Member dan Akaun telah aktif, hantarkan emel pendek yang mempunyai link url e-jariah anda kesemua teman2 dan emel adress yang ada didalam "Contacts" add anda. "List"kan dahulu supaya tak terjadi emel bertindan dan mengelakkan "spamming".

Cara pengiklanan yang kedua adalah menggunakan website iklan yang amat banyak sekarang ini... Untuk permulaan carilah yang PERCUMA sahaja dahulu... Terpulang kepada anda memilih yang berbayar jika ada modal. Antara website iklan yang saya gunakan...(ini cuma sedikit, anda boleh explore lg guna mesin carian di Google atau Yahoo)...

1. Mesti.my                (Berbayar/Free)

2. Iklaneka.net.my            (Free)      [Shout]

3. Iklan Harian2u              (Free)

4. Hits-Web                     (Free)

5. Vinefire                       (Free)

6. ts25                           (Free)

7. DapatWang.com (Berbayar/Free)

Diwebsite DapatWang.com terdapat banyak website iklan yang disenaraikan. Saya rekomen anda menjadi ahli di DapatWang.com kerana program yang ditawarkan amat bagus. ==>> Rujuk post saya tentang DapatWang.com [Click Here]

Bagi yang ada banyak masa "Paid To Click" program dan seumpamanya PTC, PTR, PTJ etc. berupaya menjadi satu cabang pengiklanan. Mesti "INGAT", tujuan kita cuma nak mengiklankan saja. Perlu berhati-hati kerana program seperti itu banyak yang "SCAM". ==>> Rujuk post saya berkenaan dgn PTC [Click Here]

Adakah anda berbloging? Kalau tiada daftar percuma disini [eblogger]. Blog sekarang dah jadi macam emel 10 tahun dulu. Sekarang dah canggih macam2 ada platform untuk berbloging.

"Social Network" seperti facebook, myspace, twitter, friendster, tag, hi5 dan seumpamanya juga boleh digunakan untuk mengajak teman2 join bisnis kita.

Selamat maju jaya dari saya, semoga apa yang kita lakukan diberkati Allah dan semua akan berjaya Dunia dan Akhirat. InsyaAllah...

Thursday, November 12, 2009

Klik Dapat Wang Segera



Salam buat teman-teman yang dah join atau akan join projek bisnis online DapatWang.com. Bisnis online ni sememangnya perlu ada keBERANIan kerana tak mustahil langsung hari ini kita join besok website dah hilang, Tauke lari naik lori...hehehe. Jadi kita mesti ada keBERANIan dan join dengan jumlah modal yang kita mampu untuk hilang sahaja. Tapi itulah dalam dunia bisnis online ni orang kata High Risk High Return. Jadi tepuk dada tanya selera jangan ikut emosi.

Tetapi, untuk berjaya kita perlu ada Strategi dimana kita kumpulkan semua ahli yang join dan semua boleh klik untuk url teman-teman yang lain, mudah sajakan... Saya boleh jadikan blog saya sebagai platform untuk list kan url semua ahli yang join disini seperti contoh dibawah...

2. http://www.dapatwang.com/?id=iradinar
3. http://www.dapatwang.com/?id=fraxavyong
4. http://www.dapatwang.com/?id=girlgirl
5. http://www.dapatwang.com/?id=klikrezeki
6. http://www.dapatwang.com/?id=abdulmoksin
7. http://www.dapatwang.com/?id=[username anda]
8. dan seterusnya...

Tugasan setiap ahli adalah datang MELAWAT ke entri ini setiap hari dan KLIK LINK yang disenaraikan untuk melayakkan setiap ahli mendapat income yang layak untuk mereka. Saya akan update senarai teman-teman yang dah aktifkan akaun mereka. Untuk teman-teman yang dah join jangan lupa tinggalkan LINK anda diruangan komen entri ini.

Sesiapa yang membaca blog ini jangan lupa untuk klik untuk kami kerana setiap klik anda bernilai RM0.20 dan ia akan bertambah didalam akaun kami. Terima kasih diatas masa anda semoga anda dimurahkan rezeki dan berjaya dunia dan akhirat.

Kepada teman-teman yang nak join syarat pertama MESTI BERANI GAGAL dan jangan sesekali menyalahkan orang lain bila gagal, tu namanya belum rezeki. Kepada yang dah join kita doa sama-sama semoga Allah murahkan rezeki kita. Kepada ahli yang tersenarai JANGAN lupa klik sekali sehari pada setiap link yang tersenarai. Kepada yang BERANI nak mencuba sila klik @ http://www.dapatwang.com/?id=iradinar. Ingat Kita manusia berusaha tapi rezeki Allah yang bagi.
Screen Shot Payment


Update 11 Dec 2009

Digarapkan dari blog post denaihati. Join kami di BERANI GAGAL NETWORK @ Yang Terbuku Di Hati

Wednesday, November 11, 2009

EkstraProfit - Pakej Lumayan Dari Seberang



Salam sahabat...

Saya ingin tau apa TARGET dan Cita-Cita kamu Tahun ini ?

- . Apakah ingin memiliki Mobil Mewah ?
- . Ingin memiliki Rumah Mewah ?
- . Ingin memiliki Bisnis Besar ?
- . Bebas Finansial ?
- . Hidup Mapan dan Sejahtera ?

TETAPI... Bagaimana CARA meraih itu semua ?

- . Butuh Modal BESAR ?
- . Harus berpendidikan TINGGI ?
- . Harus Bekerja sangat KERAS ?

Mampukah kamu ?

Coba luangkan waktumu sejenak melihat situs ini :
http://ekstraprofit.com/?ref=833

Di ekstraprofit anda akan mendapatkan penghasilan
jutaan rupiah tanpa perlu bekerja keras!
Menggunakan sistem otomatis yang pasti akan menghantarkan
anda menjadi seorang jutawan! DIJAMIN!

Hanya dengan modal Rp. 175.000,- saja
selain anda mendapatkan bonus sponsor Rp.50.000,- anda juga mendapatkan pasive income pasti di awal bulan selama masa kontrak
dan ga kalah menarik lagi, program ini ada undian berhadiah GRAND PRIZE berupa mobil

Perlu BUKTI ?
Kunjungi Website saya :
http://ekstraprofit.com/?ref=833


Sukses Selalu!


Iradinar@ http://cubajadikaya.blogspot.com
http://ekstraprofit.com/?ref=833

Tuesday, November 03, 2009

WHY is generating traffic such a challenge for so many people?

The harsh reality is unless you are lucky enough to be on the "inside" of the Internet Marketing Guru's Circle where your partners can reach 1,000,000+ prospects via a single email broadcast, most traffic options open to you have at least one fatal flaw...

Pay-per-click is so expensive if you aren't an expert you'll go broke in a week.

Traffic exchanges take hours of page refreshing drudgery to earn even a sniff of visitors.

SEO techniques are a moving target nearly impossible to hit, and even if you get lucky they'll change the rules again.

Safelists flood you with 1,000s of emails you don't want and send your emails to others who won't read them either.

How-To ebooks and guides are typically full of tactics that no longer work by the time the ebook is available.

Submitter software packages use obsolete technology that most sites are already protected against before you even submit.

Co-registration leads are watered down names that have been blasted with so many offers they just tune you out.

Purchased visitors and bulk emails are so generic, untargeted, and rehashed you're better off trying to win the lottery than expect results from them.

Social bookmarking will get you some funny videos and knowledge of what Skeeter468 did at the party last weekend, but it's not going to send hungry customers to your site.

The truth is, most web traffic tools and tactics are simply too expensive, too time consuming, or they just plain don't work.

But, if you can get it for FREE... there is no harm at all to TRY...
1Malaysia Making Money Online berani gagal network Contest Hidup berani untuk gagal Isu Semasa Melayu Motivasi Online Income Social networking Travel weblog popular Search Engine Optimization Adsense Archive Follower Twitter Optin Traffic Secret Method Keywords