Friday, October 23, 2009

PTC dan Affiliate Program.


PTC? Paid to Click Program.



Adakah ia scam atau benar-benar boleh menguntungkan dan memberi pulangan? Ikhlas, aku baru kenal dengan benda nie...belum seminggu... 1st sekali yg aku jumpa, kononnya "As seen on TV" iaitu Clixsense dan aku cuba dia setelah membuat pengiraan matematik. Bermodalkan USD10, sekarang dlm akaun aku ada USD2.07 so maybe kalau aku rajin "klik" dalam sebulan dua lg aku akan dapat modal balik. Minimum payout adalah USD10 untuk cash out...

Affiliate


Sebenarnya, dalam PTC ni, ada affiliate program, inilah yang akan membuatkan akaun kita meledak dengan syarat kita perlu mengiklankan url Clixsense kita dan mencari sebanyak2nya downline kita...jadi macam MLM la pulak... Setelah beberapa lama aku terjumpa macam2 Program PTC kat internet. Kebanyakannya FREE utk join. Tapi nilai sekali klik teramatlah rendahnya sehingga ada yang USD0.0001/klik dan "payout"nya pun kecil la jugak dr USD0.5, USD1.00 atau USD2.00 dan seterusnya...

Payment request akan dibayar ke akaun Paypal atau Alertpay ataupun Liberty Reserve.

Ini logo bersama url... free to join...KLIK di logo untuk mendaftar!

      

Dibawah adalah Senarai 10 PTC yang aku join seperti;

2 comments:

  1. Salam Iradinar,

    sy dah try msuk freeclixncash..below ni my URL..bole tolong promote?..thank u

    http://www.freeclixncash.com/index.php?ref=fraxavyong

    ReplyDelete
  2. Thanks for joining under me...
    Tapi, untuk menambahkan kredit dalam akaun, kita perlu 'Read' to get paid...

    Anda perlu klik url ads yang ada, membaca sambil tunggu hingga habis masa dan klik button yang berkenaan. Barulah anda akan dibayar. TQ.

    ReplyDelete

1Malaysia Making Money Online berani gagal network Contest Hidup berani untuk gagal Isu Semasa Melayu Motivasi Online Income Social networking Travel weblog popular Search Engine Optimization Adsense Archive Follower Twitter Optin Traffic Secret Method Keywords